• Borup Skole

International gadeteaterfestival på Borup Skole

Den internationale gadeteaterfestival lagde vejen forbi Borup Skole, her med forestillingen "Hathi" (foto: Andreas). Tak for besøget! Kom igen en anden gang!

Nyhed billede
.
  • 25-09-2018
    KØS transit · 8B
  • 28-09-2018
    hyttetur 6.a · 6A
    Pia Susanne Mogensen den 07-09-2018
    UNI-Login
    Alle forældre med elever på Borup Skole skal have et UNI-login. Nogen har det allerede. Har du ikke et UNI-login skal du oprette et.
    UNI-login giver adgang til ForældreIntra, Min Uddannelse mm. Når du har oprettet dit UNI-login har du kun ét login - også selvom du har børn på flere skoler. NemId anvendes kun ved oprettelse og hvis du glemmer din kode.

Næste gang du logger ind på forældreintra, vælg "Brug UNI-Login" (også selv du ikke har et i forvejen)
    Herefter vælges "glemt brugernavn eller adgangskode"

Se også vedhæftede vejledning.
  • Lisbeth Hald den 27-08-2018

Den internationale gadeteaterfestival lagde vejen forbi Borup Skole. Her er det forestillingen "Hathi" (foto: Andreas)
    Tak for besøget! Kom igen en anden gang!